Hírek

Ingatlan adás-vétel etikusan avagy, hogyan érezheti magát biztonságban az ügyfél?

2018. július 2. | A Magyar ingatlanközvetítők Országos Szövetsége 2014-ben adta hírül, hogy elkészült az Ingatlanszakma Etikai Normagyűjteménye, amely hatalmas lépés volt akkoriban a szakma megújulásának és a kibicektől való megtisztításának irányába.

Tovább pörög az ingatlanpiac! Érdemes még beszállni?

2017. december 20. | Idén alaposan felpörgött az ingatlanpiac és e tendencia várhatóan jövőre is folytatódik. A TREND Ingatlan két szakértőjével Kovács Lászlóval és Takács Attilával a lakásárak alakulásáról, az egyre népszerűbb CSOK-ról, a hitelügyintézés buktatóiról is beszélgettünk. Az évzáró értékelésben szóba került a tervezett Paks II. beruházás elindulása, valamint egy esetleges dunaújvárosi lakópark lehetősége is.

Nyomasztó hitelek…enyhítő megoldások…

Nyomasztó hitelek…enyhítő megoldások…
2017. szeptember 12. | A Trend Ingatlanügynökségnél arról beszélgettünk, hogyan állnak mostanság a lakás adás-vételek, s megszűntek-e már a korábbi lakáshitelesek álmatlan éjszakái… A piac igen kellemes, mondja egybehangzóan Kovács László és Takács Attila, az ügynökség képviselői. Egy érdekes jelenséggel kell számolnunk, az pedig a következő: azok az emberek, akik eddig bérlőként laktak egy lakást, egyre nagyobb százalékban szeretnének tulajdont szerezni, s megvásárolni az ingatlant. Így aztán ma azt látjuk, hogy nagyobb a kereslet, mint a kínálat. S egyre csökken a kiadó lakások száma is.

Hol volt, hol nem volt egy ingatlan adás-vétel...

2017. május 29. | Úgy vélem, az olvasók közül igen sokan álltak már lakás eladás, vagy éppen keresés előtt. Amikor az ember egy ilyen történetbe vág bele, elgondolkodik… Bonyolítsam magam, hirdessem meg ilyen-olyan oldalakon, fogadjak látogatókat, sok-sok egyeztetett időpontban, vágjam puccba a lakásomat minden egyes alkalommal, akár hosszú időn át?

Így add el a lakásodat - TREND-i módon

2017. március 30. | Nagyon jó hírünk van az ingatlan eladást, vásárlást fontolgató olvasó számára. Kisütött a Nap! S, hogy hogyan is függ össze ez a két dolog? Erről és sok minden másról a TREND Ingatlan szakértői Kovács László és Takács Attila beszél. A napsütés, a jó idő meghozta a kedvét, mind az eladóknak, mind a vevőknek. Így hát felbolydult a piac. Sokan vágynak családi házba, leginkább kisebb kerttel, ettől függetlenül még mindig a lakáskereslet a legnagyobb.

Ingatlanpiaci TREND-ek

2016. november 13. | Ahogy korábban ígértük, rendszeresen beszámolunk a dunaújvárosi és környékbeli ingatlanpiaci helyzetről. Az ígéret szép szó, s mi betartjuk. Ebben segítségünkre van a TREND Ingatlanügynökség részéről, Kovács László és Takács Attila. Elkalandozunk a, van-e városunkban új építésű ingatlan, hogyan vegyünk fel hitelt és a mik az árak manapság területekre.

A bizalom a kulcsszó

A bizalom a kulcsszó
2016. augusztus 22. | Ha az ember ránéz egy egyenlő szárú háromszögre, stabilitást lát. Nehezen felborítható, a talpán bátran álló kép rajzolódik ki előttünk. Ugye sokan vágyunk ilyen biztonságra? A 2007 óta ingatlan kereskedelemmel foglalkozó Trend Ingatlanügynökség megadja nekünk, amire vágyunk. Beszélgetésünket azzal a felvetéssel kezdik, hogy az ingatlan eladás, vásárlás nem egy mindennapi cselekedet az ember életében, így aztán túl nagy jártasságot-érthető módon-nem is szerzünk benne. Mégis alapvető igényünk a bizalomra való törekvés.

Ásó, kapa, CSOK

Ásó, kapa, CSOK
2016. május 17. | Jót mosolygunk, mikor a beszélgetés közben megszületik ez a mondat. S Kovács László és Takács Attila , a TREND ingatlanügynökség képviselői picit elgondolkodnak, hogy jó lesz-e címnek. De sebaj, az írói szabadság velem van, s én így döntök. Figyelemfelkeltésként szánom, hiszen a klasszikus fogadalom szavai mára-picit ugyan ijesztően-, átváltoztak.

Ingatlanpiaci TREND-ek

2016. február 26. | Az elmúlt fél évben igen erőteljes változás ment végbe az ország ingatlanpiaci szegmensében. Ez a jelenség első sorban a CSOK-nak köszönhető. A változtatásra váró középkorúak, vagy első lakást álmodó fiatalok lelkesen vették a lehetőséget, ami azonban a kezdetek óta sok változáson, módosításon ment keresztül, mind feltételrendszerében, mind az igényelhető összeg tekintetében.
Minden jog fenntartva! © Trend Ingatlan | honlapkészítés: DDSWEB